Kinder- en Jeugdtherapie in Voorschoten

Welkom op de site van De Praktijk in Beweging in Voorschoten. U bent op deze pagina waarschijnlijk gekomen, omdat u op kinderpsycholoog in combinatie met Voorschoten of kinder-en Jeugdtherapie in combinatie met Voorschoten heeft gezocht. Ik ben een gecertifceerd kinderpsycholoog en kan behulpzaam zijn bij psychische klachten en problemen bij uw kind. In de gesprekken wordt dan gekeken hoe de problemen zijn ontstaan en wat we eraan kunnen doen. In mijn praktijk in Voorschoten kan vervolgens gekeken worden hoe je deze klachten en problemen op een bij uw kind passende manier kunt verminderen of hoe uw kind prettiger verder kan onder de gegeven omstandigheden. De praktijk in beweging in Voorschoten kan uw kind daarbij behulpzaam zijn. De praktijk is makkelijk bereikbaar voor inwoners van Voorschoten en helpt de problemen van uw kind te inventariseren, te ordenen om zo weer overzicht te krijgen.

Al sinds 1991 heb ik ruime ervaring in het werken met kinderen. Bij kinderen pas ik dezelfde methoden en technieken toe als bij volwassenen, uiteraard aangepast aan het niveau van het kind. Voor kinderen vanaf de middenbouw van de basisschool werk ik nauw samen met de ouders en ook met het kind apart. Pubers kunnen vaak zelfstandig voor de therapie komen, maar ook daar is nauwe samenwerking met ouders belangrijk. De therapie wordt regelmatig samen met ouders en kind/jongere geëvalueerd. Voor jongere kinderen (onderbouw basisschool of jonger) moet in overleg gekeken worden of de Praktijk in Beweging de goede hulp kan bieden. Voor kinderen uit de onderbouw kan ik samen met ouders en kind werken, of met ouders en kind apart, of een combinatie van beide.

Bel de "De Praktijk in Beweging" in Voorschoten voor info of mail mij. Woont U buiten Voorschoten dan is de praktijk in beweging in Voorschoten ook goed te bereiken vanuit Leiden, Voorburg, Den Haag, Wassenaar, Voorburg of Zoetermeer en omstreken. Ook voor "dans en bewegings therapie" kunt U terecht bij "De Praktijk in Beweging"
Kijk op de site voor verdere informatie.

Dus maak snel een afspraak bij "De Praktijk in beweging" in Voorschoten.


Openingstijden?

De Praktijk in Beweging is op woensdagmorgen, donderdag en vrijdag geopend. Maar als er op andere momenten de wens of noodzaak tot contact er is, kan dat altijd telefonish of per mail besproken worden. Voor een telefonisch consult kan een afspraak worden gemaakt en wordt gekeken welk tijdstip voor beiden schikt.