Waar is de praktijk?

De Praktijk in beweging bevindt zich in Voorschoten, ongeveer tien minuten lopen van station de Vink. Er is ruime (gratis) parkeermogelijkheid. Bus 4 en bus 5 stoppen op loopafstand van de praktijk.

Bij ons wonen o.a. een hond en een kat (en vissen). De hond komt soms in de praktijkruimte, de kat niet. Mocht je allergisch zijn dan moeten we kijken of dat gaat. De meeste mensen met allergieën geven aan geen problemen te ervaren. Uiteraard worden de dieren uit de buurt gehouden als je angstig bent ervoor. Geef dat dan ajb. van te voren aan.

Openingstijden?

De Praktijk in Beweging is op in de even weken op woensdag en op de oneven weken op vrijdag geopend. Als er op andere momenten de wens of noodzaak tot contact is, kan dat per telefoon of per mail. Voor een telefonisch consult kan een afspraak worden gemaakt en wordt gekeken welk tijdstip voor beiden schikt. In de schoolvakanties (regio midden) is de praktijk meestal gesloten.

De Praktijk in Beweging gaat ervan uit dat cliënt en therapeut een samenwerking aangaan, waarbij beiden zich houden aan gezamenlijk overeengekomen afspraken (waaronder financiële afspraken).